خیلی از ما جمعآوری وسایل دراسباب کشی را بر اساس تجربهی خودمان یا اطرافیانمان انجام میدهیم اما اگر از نکات بسته بندی وسایل اطلاع داشته باشیم، بخش زیادی از کارمان سادهتر میشود. در این مطلب میخواهیم به نکات کاربردی برای بسته بنندی وسایل مختلف اشاره کنیم.
نکات بسته بندی وسایل مختلف
مبلمان
برای بسته بندی مبلمان میتوانیم از کارتنهای چند لایه که در ابعاد مختلف تولید میشوند استفاده کنیم. باید کارتن متناسب با سایز مبلمانمان را از فروشگاههای مربوطه تهیه کنیم. اگر موفق به تهیهی کارتنهای آماده نشدیم میتوانیم از کارتنهای معمولی را به صورت رولی دور وسیله بپیچیم و بسته بندی را با کش محکم کنیم.اگر هم از پارچه یا پتو استفاده میکنیم، باید مبلمان را درون پارچه قرار داده و به شیوهی قنداقی بسته بندی کنیم.
یخچال
جابجایی یخچال حتماً باید به صورت مایل و کمی کج انجام شود. دقت کنیم که به هیچ عنوان نباید یخچال را به پشت یا پهلو جابجا کرد، چون ممکن است با این کار روغن کمپرسور نشت کند. در این صورت زمانی که یخچال را به حالت ایستاده برمیگردانیم روغن باقی مانده در لولهها مانع از درست کار کردن یخچال میشود.
ماشین لباسشویی
مهمترین نکته در جابجایی ماشین لباسشویی باز کردن پیچهای پشت آن است. این پیچها در طول جابجایی درام ماشین را به صورت ثابت سرجای خود نگه میدارند. در صورت فراموش کردن این بخش درام ماشین از حالت تعادلی خود خارج شده و خیلی وقتها تعمیر کردن آن ممکن نیست.
اجاقگاز
مسطح بودن محل قرار گرفتن اجاقگاز بسیار مهم است. اگر محل قرارگیری اجاقگاز شیب داشته باشد، میتواند باعث متمایل شدن شعلهی اجاق و آتش سوزی شود. علاوه براین امکان سقوط وسایل از روی اجاقگاز وجود دارد. بنابراین بهتر است با تنظیم سطح قرارگیری اجاق، از خطرات احتمالی جلوگیری کنیم.
تشک
روش مناسب برای جابجایی تشک این است که آن را به صورت عمودی روی زمین قرار دهیم، و و دو نفر دو طرف آن را از قسمت زیرین گرفته و بلند کنند. یادمان باشد که حمل تشک به صورت افقی روش مناسب نیست چون باعث خم شدن تشک و شکستن آن از قسمت میانی میشود. در قسمتهایی از مسیر که مانع وجود ندارد میتوانیم تشک را روی زمین سر بدهیم.
لباس ها
برای این که نگران چروک شدن لباسها نباشیم میتوانیم از کارتنهای رگالدار استفاده کنیم. داخل بسته بندی این کارتنها یک رگال وجود دارد و ما میتوانیم لباسهایمان را همراه با هنگر آنها به این رگال آویزان کنیم.
ظروف شکستنی
روش درست بسته بندی ظروف با کاغذ یا روزنامه این است که ظرف را یک گوشهی کاغذ یا روزنامه قرار داده و گوشههای دیگر را روی آن جمع کنیم. با این کار احتمال باز شدن بسته بندی در حین جابجایی کم میشود.
از جمله نکات بسته بندی وسایل شکستنی این است که بعد از بیرون آوردن آنها از داخل روزنامه یا کاغذ بسته بندی باید آنها را بشوییم. جوهر موجود در نوشتههای روزنامه حاوی سرب بوده و برای سلامتی ما مضر است.
میتوانیم کف و روی جعبههای حاوی وسایل شکستنی را با پارچه و حوله پر کنیم تا احتمال آسیب دیدن ظروف شکستنی کم شود.
جواهرات
بسته بندی جواهرات را به طور جداگانه همراه با خودروی شخصی جابجا کنیم و آن را کنار باقی وسایل در ماشین اسباب کشی قرار ندهیم.
سرویس خواب و کمد
به طور کلی بهتر است قطعات تمام وسایل را تا حد امکان از هم جدا کنیم. مثلاً قطعات میز تحریر یا تخت خواب را که با پیچ به هم وصل شده جدا کنیم و پیچ و مهرهی آن را در یک کیسهی جدا قرار د اده و لیبل بزنیم. در کشوها و کمدها را با چسب کاغذی به بدنه بچسبانیم تا در حین جابجای باز نشوند.
رعایت نکات بسته بندی وسایل میتواند اسباب کشی را برای ما آسانتر و کم دردسرتر کند. برای این منظور خوب است لیستی از این نکات بر اساس نوع وسایل داشته باشیم. به این ترتیب میتوانیم مطمئن باشیم که در زمان اسباب کشی هیچ نکتهای از قلم نیفتاده است.